Vår portfolio

Digital tryckt tapet
Digitaltryckt tapet

Digitaltryckt tapet designad av Superlab och Niklas Madsen i samarbete med Henke Larsson för Jonsters Charity. Donerad till barnavdelningen på Helsingborgs Lasarett. Tapeten klarar alla förekommande rengöringsmedel inom offentlig verksamhet tack vare vår tryckmetod. Vi trycker önskat motiv i valfritt format, levereras i våder för enkelt montage.

Digitaltryck

Skyltpylon
Fristående skyltpylon Stattena centrum.

När Wihlborgs fastigheter renoverade upp Stattena centrum i Helsingborg levererade vi kompletterande skyltar till området. Den befintliga skylten från 80-talet ritades av och nya tillverkades med modern teknik. Vi var delaktiga i hela kedjan från design, projektering till produktion och montering.

Skyltar

Extruderad frigifoam
Frigolitskylt till Sembo

Extruderad logotyp i frigolit eller frigifoam. Effektfullt och kostnadseffektivt sätt att få upp er logotyp stort på väggen till exempel i receptionen. Här syns skylt hos Sembo.

Skyltar

Flagga fasad
Logo och flagga till Fabform

När Fabform öppnade fick vi äran att skapa den grafiska profilen och dess logotyp. Vi har levererat allt till butiken, skyltar, fönsterdekor, skyltar i butiken och inte minst en tydlig flagga till fasaden.

Flaggor

3Drendering
Clever 3D rendering

För att visualisera hur olika dekormöjligheter kan se ut och skapa marknadsmaterial utan att behöva fotografera hjälpte vi Clever med 3D bilder. Grundinformationen tillhandahölls av tillverkaren av laddaren ABB, vi kombinerade de med laddhandtag och sladdar. Modellen fick material och textur, rätt ljussättning och dekor lades på varefter vi renderade upp ett antal vyer och modeller. […]

3D

dekor till fönster
Uppskyltning av vårdcentraler i södra Sverige

Att vid nyetablering och renovering av Capio Cityklinikens vårdcentraler tillgodose hela skyltbehovet inom- och utomhus. Genomgång och projektering på plats, lämnande av förslag på lösning, original och layout och delskapande av grafisk profil, implementering, bygglovshantering, produktion och montering.

Skyltar, Tillgänglighetsanpassning

profilbokstäver
Räddningstjänsten omprofilering

Vid omorganisationen och namnbytet av Räddningstjänsten i Nordvästra Skåne fick vi uppdraget för omprofilering för skyltar och fordon.Vi ersätte samtliga logotyper på fastigheter och fordon i Nordvästra Skåne. I samråd med kund togs skyltlösningar fram för samtliga stationer inom organisationen. Design, tillverkning, projektledning samt montering genomfördes. Fordonsdekor byttes på alla personbilar i vår egna bilhall.  

Fordonsdekor, Skyltar

Bildekor
Jonsters Charity bildekor

Som stolt mediapartner till den ideella stiftelsen Jonsters Charity ömmar vi särskilt för barn och unga i vår region. Vi stöttar med grafisk produktion och hjälper dem att synas i olika sammanhang. 2014 genomfördes Jonsters Charity Challenge från Egersund vid norska kusten till Helsingborgs lasarett, en sträcka på nästan 100mil. Syftet var att samla in pengar […]

Fordonsdekor, Mässor

Search1aB DeSign
Share:
Profiles:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website. Update my browser now

error: Content is protected !!