Like Fordonsdekor, Mässor

Jonsters Charity är en insamlingsstiftelse vars syfte är att samla in pengar för utdelning till välgörande ändamål. Stiftelsen har hittills valt att prioritera utdelningar till organisationer som arbetar för barns bästa eller projekt som har direkt koppling till barn och ungdomar. Fotografier tagna av Micke Tannus

http://www.jonsters.se

TASK : Fordonsdekor

DATE : 2011-

Som stolt mediapartner till den ideella stiftelsen Jonsters Charity ömmar vi särskilt för barn och unga i vår region. Vi stöttar med grafisk produktion och hjälper dem att synas i olika sammanhang.

2014 genomfördes Jonsters Charity Challenge från Egersund vid norska kusten till Helsingborgs lasarett, en sträcka på nästan 100mil. Syftet var att samla in pengar för att bland annat kunna renovera upp rum på barn- och undgomsavdelningen.Vårt bidrag var skapande av logotyp, marknadsföring med rollups, Linkwall-mässväggar och podium från Expand media, fordonsdekor på de Skoda Yeti och släp som användes förutom att tre av våra anställda genomförde resan på genom löpning, Skikes och cykling.

Fotografier av vår vän Micke Tannus.